Logo MvR DW

Senior Consultant Digital Workforce

Word jij erg gelukkig van technologieën als RPA Process Mining en alles wat met Hyperautomation te maken heeft? Werk je graag aan uitdagende opdrachten voor uiteenlopende organisaties? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!  

Als senior consultant Digital Workforce adviseer je klanten in verschillende sectoren. Jij helpt klanten met vraagstukken procesoptimalisatie, invoering en gebruik van nieuwe technologie en bent sparringpartner op management niveau als het gaat om innovatie. Je begeleidt de opdrachtgever met strategisch advies, de implementatie en way-of-working. Je bent een voorbeeld en inspiratie voor klanten en collega’s als het gaat om je eigen vakgebied. En je vindt het leuk om jongere collega’s te begeleiden bij hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb interesse in deze vacature

 

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Aïsha Versteeg.

aisha.versteeg@mvr.nl 

06 26 77 08 10

Wat kun je verwachten?

Als senior bij MvR heb je al allround ervaring als het gaat om klanten adviseren, RPA en/of aanverwante technologie. Op basis van je kennis en ervaring wordt je verantwoordelijk voor een vakgebied en ingezet in je kracht, bijvoorbeeld als Sr. RPA Consultant, RPA-IT architect of RPA Projectmanager. Na een korte inwerkperiode waarin er veel aandacht is voor onze way-of-working, kennismaking met het team en introductie bij enkele klanten, ga je zelfstandig aan de slag bij 1 of meerdere klanten. Je krijgt intern een coach die je de eerste maanden op weg helpt en inhoudelijk ondersteunt bij je eerste opdracht(en) voor zover dat nodig is. En in de maanden die volgen zullen we je ook vragen om je kennis en expertise in te zetten voor de opleiding en training van onze medewerkers of het begeleiden van een van onze interne expertisegroepen die zich bezighouden met kennisontwikkeling en adoptie van nieuw technologie.

Wie zoeken we?

Het allereerst belangrijkste is dat je goed in ons team past. Daarnaast blijkt uit jouw ervaring en motivatie, ondernemerschap, een brede interesse en ambitie. Je kunt omgaan met onzekerheden en biedt stabiliteit aan klanten en jongere collega’s. Je bent proactief, analytisch sterk en weet van aanpakken. Je ziet altijd kansen en oplossingen. Daarbij kan je snel schakelen, kom je met goede inzichten, en houd je altijd het belang van anderen in gedachte.

Daarnaast neem je mee:

 • Je hebt een WO of HBO opleiding afgerond;

 • 2 tot 6 jaar relevante werkervaring met projectmatig werken en het aansturen van een (klein) team als bijvoorbeeld consultant, manager, projectleider of programmamanager RPA of aanverwant technologie zoals bijv. Process Mining in rollen zoals bijvoorbeeld Consultant, Developer, Projectleider of Business analist;

 • Je staat open voor projecten in diverse sectoren en uiteenlopende bedrijven en organisaties;

 • Ervaring in de toepassing van AI en RPA is een pre;

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag bij MvR Digital Workforce en werkt hier samen met collega’s aan opdrachten voor grote en kleine klanten uit verschillende sectoren. Je vindt het leuk om met gelijkgestemde collega’s te ontdekken, inspireren en kennis te halen, maar ook om onder druk bij klanten resultaat te halen. We hebben allemaal een grote passie voor advies en technologie, maar vinden een fijne sfeer en plezier op de werkvloer (en daarbuiten) ook enorm belangrijk. Daarom is er de jaarlijkse MvR barbecue, hebben we regelmatig bedrijfsborrels en organiseren we teammeetings op inspirerende locaties. Maar we snappen heel goed dat je soms ook even lekker tijd voor jezelf nodig hebt of met familie en vrienden wilt doorbrengen.

Daarnaast bieden wij jou ook... 

 • Een passend salaris;

 • 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om er 13 bij te kopen; 

 • Een pensioenregeling waarbij de werkgever een bijdrage levert en met de mogelijkheid om zelf extra in te leggen;

 • Een laptop, telefoon of een connectiviteitsvergoeding;

 • Reiskostenvergoeding;

 • De mogelijkheid tot hybride werken, vanuit huis, bij onze klanten en ons fijne kantoor in Maarssen.

Sollicitatieprocedure

Zie jij jezelf aan de slag gaan bij MvR Consulting? En spreken onze opdrachten en cultuur je aan? Start dan de sollicitatie door op onderstaande button te klikken. Het proces ziet er als volgt uit:

 1. Solliciteer op deze vacature.

 2. Wij benaderen je zo snel mogelijk!

 3. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met onze recruiter Aïsha.

 4. Je doorloopt eventueel een assessment.

 5. Je wordt uitgenodigd voor een inhoudelijk gesprek.

 6. Je wordt uitgenodigd voor een arbeidsvoorwaarde gesprek. 

Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Aïsha Versteeg via telefoonnummer 06-26770810. 

Wil je een keer sparren over een 'dagje uit het leven van een MvR collega'? Dat kan! Hiervoor kan je ook terecht bij Aïsha. 

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.  

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR