Logo MvR DW

Senior Consultant Digital Workforce

Als senior consultant Digital Workforce adviseer je klanten in verschillende sectoren. Jij helpt klanten met vraagstukken waar ze zelf niet de kennis en kunde voor hebben. Hierbij begeleid je de opdrachtgever van analyse en advies op strategisch niveau tot aan de implementatie. Jij begeleidt de klant en consultants in jouw team bij het juist gebruik van slimme technologie waardoor processen sneller, nauwkeuriger en meer gestandaardiseerd verlopen. Tevens kun jij de klant voorzien van nieuwe inzichten over die technologie.

Ik heb interesse in deze vacature

 

Frank Mester - Werken bij MvR

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Frank Mester.

frank.mester@mvr.nl

06 51 11 26 60

Voorbeelden van activiteiten:

 • Je faciliteert workshops en bepaalt samen met de opdrachtgever welke processen geschikt zijn voor RPA en/of AI;

 • Je vertaalt de bedrijfsstrategie naar advies op organisatie- en procesniveau;

 • Je vertaalt ambities naar een praktische inrichting van de benodigde kennis en capaciteit in een Center of Excellence voor slim automatiseren;

 • Je ontwikkelt een veranderaanpak en helpt mee om de organisatie te inspireren;

 • Je begeleidt pilots en succesvolle implementatie van software tools;

 • Je stuurt een team aan dat inspeelt op de wensen van de klant;

 • Je informeert en enthousiasmeert onze opdrachtgevers over de toepassing van AI.

Wat neem je mee?

Wij vinden het allereerst belangrijk dat je goed in ons team past. Uit jouw ervaring en motivatie blijkt ondernemerschap, een brede interesse en ambitie. Je kunt omgaan met onzekerheden en biedt stabiliteit. Je bent proactief, analytisch sterk en weet van aanpakken. Daarbij kan je snel schakelen, kom je met goede inzichten, en houd je altijd het belang van anderen in gedachte. Wat je nog meer meebrengt?

 • Je hebt een wo masteropleiding afgerond;

 • 2 tot 6 jaar relevante werkervaring met projectmatig werken en het aansturen van een (klein) team als bijvoorbeeld consultant, manager, projectleider of programmamanager;

 • Je staat open voor projecten in diverse sectoren;

 • Ervaring in de toepassing van AI en RPA is een pre;

 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hoe wil jij jouw carrière binnen MvR Digital Workforce vormgeven?

Je start je carrière bij MvR Digital Workforce met een introductie van ons bedrijf en word je voorzien van alle informatie waarin alle facetten van het vak van consultant bij MvR voorbijkomen. Je leert je directe collega’s kennen en doet gelijk mee met alle sociale activiteiten die we organiseren. Daarnaast kun je verschillende trainingen volgen via onze MvR Academy. Denk aan het versterken van je kennis over AI en RPA, of een opleiding tot SCRUM Manager. Laat ons vooral weten wat jou motiveert en waar jouw ambities liggen.

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag bij MvR Digital Workforce en werkt hier samen met collega’s aan opdrachten voor grote en kleine klanten uit verschillende sectoren. Denk aan retail, transport, overheid, de financiële of de industriële sector. We hebben allemaal een grote passie voor advies en technologie, maar vinden een fijne sfeer en plezier op de werkvloer (en daarbuiten) ook enorm belangrijk. We organiseren regelmatig activiteiten. Zo is er de jaarlijkse MvR barbecue, hebben we regelmatig bedrijfsborrels en organiseren we teammeetings op inspirerende locaties. Wees gerust, deelnemen is natuurlijk vrijblijvend. We snappen heel goed dat je soms ook even lekker tijd voor jezelf of met familie en vrienden doorbrengt. Wat je daarnaast kunt verwachten?

 • Een passend salaris;

 • 25 vakantiedagen;

 • Een pensioenregeling waarbij de werkgever een bijdrage levert en met de mogelijkheid om zelf extra in te leggen;

 • Een laptop, telefoon of een connectiviteitsvergoeding. Zo kun je vanaf iedere plek werken;

 • En een passende reiskostenvergoeding;

 • Gedeeltelijk (2 a 3 dagen) vanuit huis werken.

Kom jij ons team versterken?

Word jij erg gelukkig van technologieën als RPA en Artificial Intelligence? En werk je graag aan uitdagende opdrachten voor diverse organisaties? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie!

Meer informatie over MvR Digital Workforce vind je op onze bedrijfspagina op LinkedIn en in de blogs van onze collega’s op de website van MvR Digital Workforce.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als senior consultant bij MvR Digital Workforce? En spreken onze opdrachten en cultuur je aan? Start dan de sollicitatie door op onderstaande button te klikken. Het proces ziet er als volgt uit:

 • Solliciteer op deze vacature.

 • Wij laten binnen 14 dagen weten of je bent geselecteerd.

 • Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 • Je doorloopt ons assessment.

 • Je wordt uitgenodigd voor een inhoudelijk gesprek.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.  

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR