Logo MvR DW

Junior RPA Consultant

Heb jij interesse in robotisering en procesoptimalisatie? En wil je onze klanten helpen met innovatieve oplossingen die procesafhandeling efficiënter maken en mensen helpen om hun werk leuker te maken? Dan ben je bij MvR Digital Workforce aan het goede adres!

Ik heb interesse in deze vacature

 

Frank Mester - Werken bij MvR

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Frank Mester.

frank.mester@mvr.nl 
06 51 11 26 60 

We zijn op zoek naar startende RPA Developers die zich verder gaan ontwikkelen als Consultant Intelligent Process Automation. In het eerste jaar ligt de nadruk van ons opleidingsprogramma op het goed kunnen ophalen van processen en het maken van digitale medewerkers (met UiPath en MS Power Automate). Na je training ga je in teamverband aan het werk als RPA Developer en na 12 maanden kan je geheel zelfstandig bij de klant aan de slag.

Daarna groei je in het tweede jaar door naar de rol van RPA Consultant, met adviserende werkzaamheden, project- en klantverantwoordelijkheid. Na het tweede jaar specialiseer je je als IPA Consultant in één of meerdere onderdelen van het vakgebied van RPA en AI. Als lid van een jong team van RPA Developers en RPA Consultants help je mee aan het veranderen van de wereld door middel van robotisering!

Wie ben jij?

Jij bent afgestudeerd aan HBO of Universiteit en hebt belangstelling voor procesautomatisering, data en programmeren. Het kan zijn dat je net klaar bent met je studie en klaar bent voor het echte werk. Dit betekent verantwoordelijkheid nemen, maar ook nog veel bijleren. Maar ook als zij-instromer is het mogelijk om je om te laten scholen tot RPA-consultant. In beide gevallen zoek je een combinatie van de nieuwste technologie, vindt het leuk om zelf dingen te maken, maar wil uiteindelijk misschien ook wel doorgroeien naar de rol van Consultant IPA.

Je zoekt de vrijheid om te ontdekken wat je leuk vindt, je vakkennis verder te vergroten, maar ook te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je bent dienstverlenend ingesteld, communicatief en zelfsturend.

Waarom MvR Digital Workforce?

MvR Digital Workforce is koploper in RPA en aanverwante technologieën zoals Document Understanding en Machine Learning. We werken op basis van “best practices” met de nieuwste technologie.

Kennisontwikkeling is bij MvR één van de belangrijkste pijlers. In ons team leren we veel van elkaar en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, intervisie en jouw persoonlijke interesses. En bieden we een uitstekend opleidingsprogramma met de ruimte om op basis van ervaring en belangstelling je eigen pad te kiezen.  

Je werk is geen dag hetzelfde. Je werkt aan verschillende projecten bij zeer diverse klanten. Grote gemeenten zoals Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, maar ook landelijke overheidsinstellingen zoals UWV. Daarnaast werken we ook voor commerciële multinationals (communicatie, mediabedrijven, farmacy, manufacturing and supply), automotive- en transportbedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen.

Je maakt onderdeel uit van een team van jonge en enthousiaste collega's waarbij er volop ruimte is voor het inbrengen van eigen ideeën en het ontwikkelen van nieuwe concepten.

Jouw rol als consultant

Als IPA Consultant werk je zelfstandig bij onze klanten, de Rijksoverheid, gemeenten, bedrijven en organisaties. Je adviseert klanten en signaleert nieuwe ontwikkelingen en deelt deze met je collega’s. Daarbij ontwikkel je je razendsnel tot expert in je vakgebied.

Dit is wat we je bieden

Je wordt onderdeel van ons gezellige Intelligent Process Automation Team en samen met onze collega's maak je klanten blij met innovatie en vernieuwing;
  • Naast een goed salaris ontvang je bij ons een goede pensioenregeling en kom je in aanmerking voor een variabele beloning;
  • Alle voorzieningen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken, maar ook een gezellig kantoor met collega’s waarmee het leuk lunchen is en waarmee we ook regelmatig ook buiten het werk activiteiten organiseren;
  • Een gedegen opleidingsprogramma en ruime studie- en opleidingsmogelijkheden en de vrijheid om je verder te ontwikkelen op een vakgebied dat jij leuk vindt;
  • Bij MvR Digital Workforce geloven wij in de kracht van het collectief en elkaar verder helpen, zowel tijdens als naast het werk. Je staat er nooit alleen voor.

Hoe kom je met ons in contact?

Herken jij jezelf in deze functie en durf jij de uitdaging aan te gaan? Start dan jouw sollicitatie via de onderstaande button. Wil je liever eerst een keer sparren over een ‘dag uit het leven van een RPA-consultant'? Dat kan natuurlijk ook! Kom in contact met Frank Mester en ontdek of een baan als IPA-consultant voor jou is.

Frank.Mester@mvr.nl

06 51 11 26 60

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.  

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR