mvr-logo-small

Consultant Toepasbare Regels

Jij bent een conceptuele denker, een kei in logica en brengt lastige materie terug naar heldere beslisregels. Wil jij gemeenten en andere overheidsdiensten helpen bij de vertaling van wet- en regelgeving, zoals de nieuwe Omgevingswet, naar heldere logica? Zodat deze vervolgens in de praktijk geïmplementeerd en gedigitaliseerd kan worden wat zorgt voor een betere dienstverlening voor burgers en bedrijven. In deze rol lever jij een belangrijke bijdrage aan duurzame ontwikkeling en verbetering van onze leefomgeving. 

Ik heb interesse in deze vacature

 

Karlijn ZW

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Karlijn Roedelof.

karlijn.roedelof@mvr.nl
06 22 97 39 00

Wat ga je doen?

Als Consultant Toepasbare Regels werk je bij de rijksoverheid, provincies, waterschappen, gemeenten, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s aan complexe vraagstukken over digitalisering, onder andere in het kader van de Omgevingswet. Jouw specifieke focus ligt daarbij op Toepasbare Regels: de vertaling van juridische regels over de fysieke leefomgeving naar digitale dienstverlening voor burgers en bedrijven. 

Je geeft advies over software-aanschaf, procesinrichting, strategie, en het daadwerkelijk digitaliseren van regelgeving. Daarnaast vind je het leuk om je kennis te delen en medewerkers op te leiden in de vorm van webinars, cursussen en interactieve workshops. Ook signaleer je relevante ontwikkelingen over zowel Toepasbare Regels als het digitale stelsel waar zij onderdeel van zijn. Je hebt daarbij veel vrijheid om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren.

Kennisontwikkeling is bij MvR Consulting een van de belangrijkste pijlers. In ons team leren we veel van elkaar en er is veel ruimte voor jouw persoonlijke wensen. Heb je extra expertise nodig, dan kun je altijd terugvallen op je collega-consultants.

Wie ben jij?

Je bent nieuwsgierig, nooit uitgeleerd en je vindt het een uitdaging om samen met ons MvR Consulting naar een nog hoger niveau te brengen.

Je hebt een afgeronde WO-opleiding (logica/taalkunde/informatietechnologie past goed maar is geen vereiste). Je hebt kennis van en ervaring met digitalisering en affiniteit met het geven van presentaties/workshops/trainingen.

Je bent bovendien:

 • Kwaliteitsgericht;

 • Conceptueel;

 • Analytisch;

 • Behulpzaam;

 • Proactief. 

Je kunt goed overweg met Microsoft Teams en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. 

Wie zijn wij?

Met MvR Consulting richten we ons op het begeleiden van overheidsinstanties, zoals gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten, bij hun digitale verandertrajecten. Daarbij maken wij gebruik van nieuwe werk- en leervormen en onze kennis op het gebied van de Fysieke Leefomgeving, Digitale Transformatie en Intelligent Process Automation (IPA).

Je wordt onderdeel van het team Fysieke Leefomgeving. Een team van 9 adviseurs die inhoudelijk en persoonlijk voor je klaar staan. Je werkt regelmatig samen met medewerkers die zich bezighouden met Digitale Transformatie en IPA. Zo combineren wij inhoudelijke vakkennis met diverse digitale instrumenten om iedere klant te voorzien van werkende en innovatieve oplossingen.

Onze kernwaarden zijn: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Dit betekent dat we veel van je verwachten. We werken soms heel hard en soms hebben we tijd over. Dit hangt samen met het adviesvak en jij excelleert in dergelijke omstandigheden. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je opdrachten. Daar staat tegenover dat je snel kunt groeien binnen de organisatie en er veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Wij bieden jou

 • Een team waarin leren, ontwikkelen en samenwerken centraal staat;

 • Diversiteit aan opdrachten waardoor je snel kunt leren en groeien, en ziet waar je bijdraagt;

 • Een informele werksfeer binnen een team van gemotiveerde en gezellige collega's;

 • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van kennis en vaardigheden, onder andere in de vorm van maandelijkse kennissessies en (online) trainingen; 

 • We hebben daarnaast ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, waaronder met externe begeleiding in de vorm van een persoonlijk leiderschap traject; 

 • Toegang tot 'Jong MvR', waarbij veel sociale activiteiten worden georganiseerd;

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen;

 • Een laptop en telefoon van de zaak en een goede mobiliteitsregeling. 

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als consultant bij MvR Consulting? En spreken onze opdrachten en cultuur je aan? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier. 

Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Karlijn Roedelof via telefoonnummer 06-22973900. Wil je een keer sparren over een ‘dagje uit het leven van een MvR adviseur'? Dat kan! Hiervoor kan je ook terecht bij Karlijn.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

 • Solliciteer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
 • Wij laten binnen 14 dagen weten of je bent geselecteerd.
 • Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
 • Je doorloopt ons assessment.
 • Je wordt uitgenodigd voor een inhoudelijk gesprek.

Als we deze stappen samen hebben doorlopen dan bespreken we de laatste arbeidsvoorwaarden en ben je onderdeel van het MvR team!
Afbeelding vacatures-3-min