mvr-logo-small

Trainee Business Consultant

Ben jij iemand die veel dingen leuk vindt, die van alle markten thuis is en die graag zorgt dat zaken efficiënt en effectief verlopen? Bij ons krijg je de mogelijkheid om in een of twee jaar tijd alles te doen en te ontdekken wat bij je past! Je start in een trainee functie met perfecte doorgroei mogelijkheden ongeacht de keuze die je maakt.

Ik heb interesse in deze vacature

 

Steven

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Steven Glas.

steven.glas@mvr.nl
0613907208

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die graag mee denkt en organiseert. Iemand die ons helpt met het verbeteren van de interne organisatie, die meewerkt om onze markt beter te benaderen, die meehelpt om het proces van offerte tot factuur te stroomlijnen, die meehelpt om onze inhoudelijke trainees snel op te leiden en te faciliteren in hun werk, kortom een zelfstarter met gevoel voor klanten, medewerkers en organisatie.

Taken die je vanuit deze rol zou kunnen doen:

 •  Optimaliseren van onze sales- en accountmanagementprocessen.
 • Meedenken en opzetten van innovatieve recruitmentoplossingen voor het werven van talent.
 • Marketing activiteiten zoals het ondersteunen bij events, bijdragen aan marketing uitingen, social media e.d.
 • Bijdragen aan onze sales organisatie door middel van het voeren van klantgesprekken, het opstellen van offertes, het najagen van kansen en het verbeteren van onze projectadministratie.
 • Leiden van diverse interne projecten, of als ze te groot zijn het meewerken aan de totstandkoming ervan.

We nodigen je uit om mee te denken over de invulling van je eigen functie. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse verwachten we dat je na 1,5 tot 2 jaar doorstroomt naar een functie als consultant in de digitale dienstverlening, instapt als RPA developer of als dat beter bij je past een functie binnen ons recruitment of sales team. We verwachten van je dat je een afgeronde HBO of WO opleiding hebt. Dat je goede analytische en communicatieve vaardigheden hebt. Dat je goed Nederlands schrijft en spreekt en dat je interesse hebt om ons als organisatie vooruit te helpen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een scale up op het gebied van Digitale Transformatie en Robotic Process Automation. Een kruising tussen techniek en consultancy. Deels al goed georganiseerd en deels nog niet efficiënt genoeg. We zijn de afgelopen tijd snel gegroeid en hebben een divers aanbod aan diensten.

Werken bij MvR

De beste versie van jezelf worden, dat is wat wij belangrijk vinden. Dit begint al direct op je eerste werkdag, met een warm welkom, een persoonlijke onboarding en de mogelijkheid om je eigen groeipad te bepalen. Binnen MvR krijgt iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarbij kan je rekenen op vertrouwen, begeleiding en ondersteuning van je collega’s. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Kortom alle ingrediënten om snel te kunnen groeien naar een rol die precies bij jou past.

Dit kan je van ons verwachten

Jij gaat aan de slag bij een organisatie met een warme en fijne werksfeer waar veel oog is voor medewerkers. Leren, ontwikkelen en samenwerken met plezier staat bij ons centraal.

Daarnaast bieden wij jou…

 • Je doet samen met andere, startende professionals mee aan ons opleidingsprogramma. Je leert daarin bijvoorbeeld hoe je je persoonlijke effectiviteit kan vergroten;
 • Vanuit 'Jong MvR' worden veel sociale activiteiten georganiseerd waaraan je deel kunt nemen;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden (beloning tussen de 2800 – 3200 euro per
  maand), afgestemd op jouw wensen, ervaring en capaciteiten;
 • Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als
  persoonlijk;
 • Een laptop en telefoon van de zaak, goede mobiliteitsregeling en hybride werken.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf in de rol trainee business consultant bij onze organisatie? Het lijkt ons leuk je te ontmoeten. Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier of rechtstreeks naar steven.glas@mvr.nl.

Als je vragen hebt of gewoon even wilt sparren over hoe een werkdag eruit ziet bij MvR dan kan je ons uiteraard ook bellen. Neem dan contact op met Steven via telefoonnummer 0613907208.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.  

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR