mvr-logo-small

Senior Consultant Zaakgericht Werken

Als collega bij MvR Consulting werk je mee aan een excellente dienstverlening voor onze klanten. Je vervult de rol van senior consultant Zaakgericht Werken. Jij zet je ervaring in om organisaties te digitaliseren en optimaliseren en bent onze gids op het gebied van de nieuwe ontwikkelingen rondom Zaakgericht Werken. Daarnaast signaleer je kansen, weet je deze door te vertalen naar opdrachten en coach je collega's op het gebied van Zaakgericht Werken. 

Ik heb interesse in deze vacature

 

Karlijn Roedelof - Werken bij MvR

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Karlijn Roedelof.

karlijn.roedelof@mvr.nl
06 22 97 39 00

Wat ga je doen?

Als collega bij MvR Consulting werk je mee aan de digitale transformatie van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van onze visie op Zaakgericht Werken. Je bent bekend met actuele ontwikkelingen op het gebied van ZGW en hebt ruime ervaring met implementaties, bijvoorbeeld in de rol van programma manager of projectleider Zaakgericht Werken (ZGW) of als adviseur met betrekking tot inrichting van systemen en implementatie strategieën.

Digitale transformatie vraagt zowel aandacht voor I(C)T als voor mensen en cultuur. Draagvlak is daarbij een belangrijk thema. Jij zet je ervaring in om organisaties te digitaliseren en optimaliseren en mensen te helpen omgaan met deze veranderingen. Doordat je weet welke thema's op het gebied van digitalisering spelen, weet je de veranderingen in context te plaatsen. Je hebt een ondernemende instelling.

De rol van Senior Consultant Zaakgericht Werken

Als consultant bij MvR Consulting is geen dag hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor alle consultants die zich bezighouden met ZGW, de kwaliteit van de opdrachten en coacht onze junior consultants op hun opdrachten. Je hebt de vrijheid om je opdrachten zelf vorm te geven en uit te voeren. Bij de uitvoering kun je altijd terugvallen op collega's. Je vindt het leuk om op een podium onze visie uit te dragen op digitale transitie en ZGW in het bijzonder.

Als consultant voelt digitaal werken als een tweede natuur. Daarmee breng jij op dit vlak geen doorsnee-oplossing, maar kom jij met verfrissende ideeën die alle verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen. Je signaleert de voor de klant relevante (markt)ontwikkelingen uit ons vakgebied, dat razendsnel verandert. Het grootste deel van de tijd werk je op locatie bij de klant, dit betekent dat je veel onderweg bent.

Functieprofiel

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met relevante opdrachten op het gebied van Zaakgericht Werken binnen de overheid; 

 • Je hebt een afgeronde HBO of Universitaire opleiding, bij voorkeur in de richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica; 

 • Je hebt als consultant aantoonbare ervaring in advies en projectleiding gericht op de organisatorische implementatie van digitalisering; 

 • Ervaring met coaching en leidinggeven is een pre; 

 • Je bent in staat om implementatietrajecten tot een succes te brengen en daarbij de menselijke factoren mee te nemen; 

 • Je bent een echte consultant: klantgericht, zeer gemotiveerd om te helpen en gretig om te leren; 

 • Je hebt een commerciële en ondernemende instelling en ervaring met (het ondersteunen van) sales-trajecten; 

 • Je bent een teamspeler, bent bereid om ook buiten kantoortijden je schouders eronder te zetten en je helpt collega's graag;

 • Kennis van verandermanagement, BI, LEAN management, SCRUM en Prince2 zijn een pre; 

 • Je bent in het bezit van rijbewijs (B) en bereid om door heel Nederland te reizen.

Onze cultuur

Bij MvR Consulting werken we volgens onze kernwaarden: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Dit betekent dat we veel van je verwachten. We werken soms heel hard en soms hebben we tijd over. Dit hangt samen met het adviesvak en jij excelleert in dergelijke omstandigheden. Je krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je opdrachten. Daar staat tegenover dat je snel kunt groeien binnen de organisatie.

Wij bieden jou...

 • De mogelijkheid om onze koers met betrekking tot ZGW te bepalen; 

 • Een informele werksfeer binnen en team van gemotiveerde en gezellige collega's; 

 • Continue mogelijkheid tot ontwikkeling van kennis en vaardigheden, onder andere in de vorm van maandelijkse kennissessies en online trainingen; 

 • Alle voorzieningen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken, inclusief een moderne en ruime werkplek in Vleuten; 

 • Leuke collega's en regelmatig sociale activiteiten; 

 • Een marktconform salaris met aanvullende bonusregeling; 

 • Een laptop en telefoon van de zaak (of een buy your own device-regeling) en de optie tot een lease-auto of reiskostenvergoeding. 

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf aan de slag gaan als adviseur bij MvR Consulting? En spreken onze opdrachten en cultuur je aan? Start dan de sollicitatie door op onderstaande button te klikken. Het proces ziet er als volgt uit:

 • Solliciteer op deze vacature.

 • Wij laten binnen 14 dagen weten of je bent geselecteerd.

 • Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 • Je doorloopt ons assessment.

 • Je wordt uitgenodigd voor een inhoudelijk gesprek.


Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Karlijn Roedelof via telefoonnummer 06-22973900

Wil je een keer sparren over een 'dagje uit het leven van een MvR adviseur?' Dat kan! Hiervoor kan je ook terecht bij Karlijn. 

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.   

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR