Ons verhaal

“Technologische innovaties, dat is het domein waar impact wordt gemaakt.”

Voor MvR is de toekomst al begonnen. Met de kennis van morgen helpen wij onze klanten vandaag. Met kennis van technologie, proces en organisatie helpen wij bedrijven en overheden om hun uitdagingen aan te pakken. Meer produceren, hogere kwaliteit en betere dienstverlening. Dat is waar we voor staan!

Wij geloven dat technologische innovaties en menselijk handelen elkaar versterken in het tijdperk van de digitale transformatie. We helpen bij het ontwikkelen van de organisatie en van de medewerkers. Onze consultants en projectleiders zijn vakkundig opgeleid en hebben stuk voor stuk passie voor de inhoud van het vak.

De complexiteit van de technologische ontwikkeling voor veel organisatie intimiderend. Wij helpen oude denkpatronen los te laten, om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Van de eerste inspiratiesessies tot de implementatie van nieuwe processen en systemen. En alle stappen daar tussenin. Met onze opdrachtgevers tackelen we de technologische en business uitdagingen die we tegenkomen en realiseren we samen een nieuwe baanbrekende toekomst!

De vijf principes van waaruit wij werken:

  1. Klantfocus - De consultant heeft altijd focus op de klant. Elke stap die we maken met de klant levert waarde op. Zo werken wij toe naar de oplossing met het meeste rendement voor elk bedrijfsproces.
  2. Zelfredzaamheid - Om duurzaam te kunnen bloeien in de digitale transformatie, stimuleren en begeleiden wij organisaties in het proces naar zelfredzaamheid; we doen het eerst samen en leren de klant vervolgens om het zélf te kunnen.
  3. Innovatiekracht - Durven, proberen en leren. Ons team is gepassioneerd om te vernieuwen en stimuleren de klant om gestructureerd op zoek te gaan naar innovatieve inzet van technologie.
  4. Progressieve Houding - De organisatiecontext verandert continu door de technologisch ontwikkeling. Wij begeleiden die verandering en zoeken samen met de klant naar de nieuwe uitdagingen en kansen die dat met zich meebrengt.
  5. Vakmanschap - Met passie voor- en kennis van technologie én met kennis van het klantdomein adviseren, kiezen en implementeren we de beste oplossing voor de klant.
Vacatures
Organisatie
MvR Consulting
MvR Digital Workforce
MvR Digital Workforce
MvR Digital Workforce

Open sollicitatie

Staat je droombaan hier niet tussen, maar ben je toch geïnteresseerd in een baan bij één van onze organisaties?

Stuur een open sollicitatie