MVR DW Logo (126 x 50 px)

Medior RPA Consultant

Ben jij een ondernemende adviseur op het gebied van robotisering en procesoptimalisatie?
Dan ben je bij MvR Digital Workforce aan het goede adres!

Ben jij op zoek naar uitdagende projecten op het gebied van Intelligent Process Automation, Process Mining en Machine Learning, zowel binnen de lokale overheid als binnen organisaties?

Dan bieden wij jou een uitdagende functie als adviseur binnen een leuke groep consultants. Bovendien help je mee aan het veranderen van de wereld doormiddel van robotisering!

Ik heb interesse in deze vacature

 

Frank Mester - Werken bij MvR

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Frank Mester.

Frank.Mester@mvr.nl
06 51 11 26 60

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren RPA Developer en wil nu ook je eigen klanten gaan managen. Daarnaast wil je jongere RPA Developers meenemen op het pad naar RPA Consultant. Jouw expertise zet je graag in bij klanten die starten met RPA of hier al een tijdje mee bezig zijn en nu de intentie hebben om een eigen Center of Excellence in te richten. Als teamlid van MvR Digital Workforce wil je onze klanten helpen met de komst van de digital workforce en zo het verschil maken.


 

Dit zijn de voordelen voor jou op een rij

 • MvR Digital Workforce is koploper in RPA en aanverwante technologieën zoals Process Mining, Conversational AI en Machine Learning;

 • Kennisontwikkeling is bij MvR één van de belangrijkste pijlers. In ons team leren we veel van elkaar en is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, intervisie en jouw persoonlijke interesses;

 • Je werk is geen dag hetzelfde. Je werkt aan verschillende projecten bij zeer diverse klanten. Denk hierbij aan grote gemeenten zoals Rotterdam en Eindhoven, ZBO's, uitvoeringsorganisaties en multinationals, maar ook aan kleinere bedrijven en zorginstellingen;

 • Je maakt onderdeel uit van een team van jonge en enthousiaste collega's waarbij er volop ruimte is voor het inbrengen van eigen ideeën en het ontwikkelen van nieuwe concepten.

Jouw rol als consultant

 • Als consultant werk je zelfstandig bij de Rijksoverheid, gemeenten, bedrijven en organisaties;

 • Je brengt klanten van pilot naar een eigen Center of Excellence, passend in onze visie dat we klanten helpen om RPA zelf ter hand te nemen of je bent onderdeel van een RPA team bij een van onze klanten;

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, doet intake gesprekken met de IT afdeling en hebt oog voor de zachte kant van RPA implementaties;

 • Met de klant bepaal jij het plan van aanpak voor de korte termijn en de roadmap voor de lange termijn. Voor de uitvoering neem je een jonge RPA Developer mee, die je coacht van procesintake tot go-live;

 • Heb je extra expertise nodig, dan kun je altijd terugvallen op je collega-consultants.

Dit is wat we je bieden

 • Je wordt onderdeel van ons Intelligent Process Automation Team;

 • Samen met onze collega's maak je klanten blij met innovatie en vernieuwing;

 • Marktconform salaris;

 • Een goede pensioenregeling;

 • Alle voorzieningen voor plaats- en tijdsonafhankelijk werken;

 • Zeer ruime studie- en opleidingsmogelijkheden;

 • De vrijheid om je verder te ontwikkelen op een leuk vakgebied.

Dit breng jij mee

Jij bent een ervaren RPA Developer (bij voorkeur UiPath), je hebt 2 jaar ervaring als RPA Developer en kunt zelfstandig RPA trajecten uitvoeren (van het voorbereiden van de techniek, procesintake, tot de development, het testen en go-live). Daarnaast heb je het consultant DNA, houd je van afwisseling, kan je met klanten omgaan (ook als het even tegenzit) en vind je het leuk om jongere collega's op inhoud en aanpak te coachen en naar een hoger niveau te brengen.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf de wereld van morgen verbeteren met robotisering?
Start dan de sollicitatie door op onderstaande button te klikken. Het proces ziet er als volgt uit:

 • Solliciteer op deze vacature.

 • Wij laten binnen 14 dagen weten of je bent geselecteerd.

 • Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 • Je doorloopt ons assessment.

 • Je wordt uitgenodigd voor een inhoudelijk gesprek.


Als je vragen hebt, kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Frank Mester via telefoonnummer 06-51 11 26 60.

Wil je een keer sparren over een ‘dagje uit het leven van een RPA consultant'? Dat kan! Hiervoor kan je ook terecht bij Frank.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.  

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR