mvr-logo-small

Corporate Recruiter

Krijg jij energie van het werven en selecteren van nieuwe medewerkers? En ben je in staat ze te enthousiasmeren om zich maatschappelijk in te zetten als nieuwe trainee of consultant bij MvR Consulting of MvR Digital Workforce?

Ben je klaar voor verantwoordelijkheid en weet jij als geen ander doelgroepen te vinden en aan te spreken? 

Wil jij werken bij een warme en innovatieve organisatie aan de rand van Utrecht en wil jij je zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak verder ontwikkelen?

Zijn dit elementen die jij belangrijk vindt in een baan? Lees dan verder en graag zien wij je motivatie en CV snel tegemoet. 

Ik heb interesse in deze vacature

 

Karlijn ZW

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Karlijn Roedelof.

karlijn.roedelof@mvr.nl
06 22 97 39 00

Wat ga je doen?

Je draagt bij aan het succes van onze organisatie door de juiste trainees en consultants te vinden. Hiervoor zal je kandidaten werven, selecteren en begeleiden. Jij bent degene die het hele recruitmentproces coördineert en het overzicht bewaart. Je benadert en enthousiasmeert toekomstige collega’s om bij ons te komen werken. Dit doe je doormiddel van LinkedIn en je eigen netwerk, maar uiteraard heb je de vrijheid om hier andere kanalen aan toe te voegen. Daarnaast bezoek je actief hogescholen en universiteiten en vertegenwoordig je onze organisatie op beurzen.

Zodra je de geschikte kandidaat hebt gevonden nodig je die uit voor een eerste kennismaking. Dit kan via Teams, maar ook op ons fijne kantoor in Maarssen of op een andere locatie die voor jullie beide goed te bereiken is. Tijdens het gesprek enthousiasmeer jij de kandidaat om bij MvR te werken, kijk je of er een klik is en informeer je naar de ambitie, het kennisniveau en toekomstperspectief van de kandidaat. Vervolgens plan je een tweede gesprek in met een van onze accountmanagers en/of consultants. Wanneer de kandidaat bij ons aan de slag gaat, zorg je voor een warm welkom en ben je medeverantwoordelijk voor het inwerktraject.

Naast wervingsactiviteiten ben jij ook de schakel tussen het contact met de partijen die ons ondersteunen bij het opzetten van recruitmentmarketingcampagnes. Verder stem je competenties en vacatureteksten af met de accountmanagers.

Kennisontwikkeling is bij MvR één van de belangrijkste pijlers. In ons team leren we veel van elkaar en is er ruimte voor persoonlijke wensen. Je wordt intensief begeleid en opgeleid door een senior recruitment specialist, die jou helpt met het behalen van je doelen en het maken van succesvolle matches. Daarnaast nodigen we je uit om mee te denken over  hoe wij als organisatie nog verder kunnen groeien;nieuwe ideeën worden binnen MvR ontzettend gewaardeerd!

Wie ben jij?

Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om doelen te behalen. Je bent gedreven, creatief en commercieel ingesteld waardoor je altijd op zoek gaat naar nieuwe mogelijkheden om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Verder beschik jij over de volgende functie-wensen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau.

 • Je hebt minimaal zes maanden ervaring op het gebied van recruitment.

 • Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen op HR-vlakken zoals werving en selectie.

 • Je bent zelfstandig en gebruikt de vrijheid die je bij MvR krijgt om te ontdekken wat je leuk vindt, je vakkennis verder te vergroten, maar ook te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

 • Je bent dienstverlenend ingesteld, enthousiast, hebt overtuigingskracht en bent resultaatgericht.

 • Je kunt goed overweg met Microsoft Office 365 en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

Met MvR richten we ons op het begeleiden van overheidsinstanties, zoals gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten, bij hun digitale verandertrajecten. Daarbij maken wij gebruik van nieuwe werk- en leervormen en onze kennis op het gebied van de Fysieke Leefomgeving, Digitale Transformatie en Intelligent Process Automation (IPA).

Onze kernwaarden zijn: vrijheid, verantwoordelijkheid, klantgerichtheid, openheid, zelfstandigheid en flexibiliteit. Iedereen in onze organisatie krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Kortom alle ingrediënten om snel te kunnen groeien binnen de organisatie.

Wij bieden jou...

 • Jij gaat aan de slag bij een organisatie met een warme en fijne werksfeer waar veel oog is voor medewerkers. Leren, ontwikkelen en samenwerken met plezier staan centraal. Je krijgt individuele begeleiding van een ervaren recruitment specialist;

 • Daarnaast doe je samen met andere, startende professionals mee aan ons opleidingsprogramma. Je leert daarin bijvoorbeeld hoe je je persoonlijke effectiviteit kan vergroten;

 • Vanuit 'Jong MvR' worden veel sociale activiteiten georganiseerd waaraan je deel kunt nemen;

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen, ervaring en capaciteiten;

 • Een laptop en telefoon van de zaak, goede mobiliteitsregeling en hybride werken.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf in de rol van corporate recruiter bij MvR? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier.

Als je vragen hebt of gewoon even wilt sparren over hoe een werkdag eruit ziet bij MVR dan kan je ons ook bellen. Neem dan contact op met Karlijn Roedelof via telefoonnummer 06-22973900.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

 • Solliciteer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.
 • Wij laten binnen 14 dagen weten of je bent geselecteerd.
 • Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
 • Je doorloopt ons assessment.
 • Je wordt uitgenodigd voor een inhoudelijk gesprek.

Als we deze stappen samen hebben doorlopen dan bespreken we de laatste arbeidsvoorwaarden en ben je onderdeel van het MvR team!

Afbeelding vacatures-3-min