www.mvrdigitalworkforce.nlhs-fshubfsMVR DW logo

Afstudeeropdracht

Robotic Process Automation en Power BI Dashboarding

 

MvR Digital Workforce is een consultancybureau dat gevestigd is in de buurt van Utrecht (Maarssen - Bisonspoor) en richt zich op de digitale transitie van organisaties door middel van Hyperautomation (RPA & AI). Met ruim 80 klanten realiseren we Intelligent Process Automation-oplossingen met inzet van nieuwe technologie zoals Robotic Process Automation (RPA), Machine Learning en Natural Language Processing.

Met een enthousiast team van inmiddels 25 RPA Developers en Consultants is MvR Digital Workforce een van de grotere spelers op het gebied van RPA en marktleider bij de lagere overheid (gemeenten, omgevingsdiensten, veiligheidsregio's). We zijn UiPath Gold Partner, maar werken ook veel met Microsoft Automation (Power Automate, Power BI, Azure) en innovatieve producten van uiteenlopende start-ups.

Ik heb interesse in deze vacature

 

Frank

 

Meer weten over deze afstudeeropdracht?

Neem dan contact op met Frank Mester.

frank.mester@mvr.nl
0651112660

Wie zoeken wij?

Voor ons Intelligent Process Automation Team zoeken wij meerdere bachelor- of master-studenten met belangstelling voor RPA, AI en programmeren die op termijn een carrière als RPA Consultant ambiëren en het nu al leuk vinden om daarmee aan de slag te gaan.

Opdracht 1: We zoeken 2 enthousiaste afstudeerders die als afstudeeropdracht zelf een softbot (digitale medewerker) gaan ontwikkelen en in productie brengen om een stuk onderzoek toe te voegen dat van belang is voor onze RPA Consultants.

Opdracht 2: Een afstudeerder die voor ons Dashboard-team een nieuwe versie van ons Robot Dashboard gaat maken (combi van Power BI en RPA) en alvast aanbevelingen doet voor verdere ontwikkelingen op het gebied van monitoring en dashboarding.

Dit kun je van ons verwachten

Een leuke afstudeeropdracht die je zelfstandig kunt uitvoeren en waarbij jouw eindproduct ook echt door ons gebruikt gaat worden.

Je maakt onderdeel uit van ons RPA trainee team (sociaal, kennissessies) met leuke jonge collega's die net als jij houden van technologie, innovatie en het werken aan echte oplossingen die het verschil maken.

Met een geslaagde afstudeeropdracht ben je zeker van een plaats in ons RPA Trainee-programma, waar je jezelf kunt ontwikkelen tot RPA Consultant.

Gewenst profiel

 • Student aan het Hoger Onderwijs of Universiteit, met een studierichting IT, Informatiekunde, Bedrijfskunde of een andere studie met een stevige Data-analyse/IT/Informatie-component.

 • Aantoonbare kennis van programmeren (bijv. minimaal een half jaar Python of vergelijkbaar) en/of dataverwerking is een must.

 • Je vindt het leuk om in een team te werken, maar bent vooral ook een zelfstarter, die zelfstandig werk kan plannen en uitvoeren.

 • En niet te vergeten, altijd nieuwsgierig om weer iets bij te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

 • Kennis van RPA is niet noodzakelijk, maar helpt natuurlijk wel.

Werkzaamheden

 • Je bent bijna afgestudeerd en zoekt een afstudeeropdracht bij een innovatieve consultant waar je kennis en kunde worden gewaardeerd.

 • Je werkt 4 dagen per week aan je opdracht en gemiddeld 1 dag per week aan je verslag en rapportages voor de opleiding.

 • Je vindt het leuk om alvast mee te lopen met onze eerstejaars RPA trainees en volwaardig lid te zijn van onze organisatie (incl. uitjes en kennissessies).

 • Onder begeleiding van een van onze ervaren RPA Consultants ga je aan de slag met een opdracht waarbij je zelfstandig een softbot ontwikkelt of een dashboard (op basis van logfiles van de softbot).

Wat bieden wij jou?

 • We stellen je in staat om enkele UiPath-trainingen te volgen, zodat je je rol goed kunt invullen.

 • De collegialiteit van een team jonge mensen die werken in een van de snelst groeiende en meest innovatieve sectoren van Nederland.

 • Bij een geslaagde stage en wederzijdse interesse is versnelde instroom in ons RPA Trainee-programma mogelijk. Je bent dan gelijk verzekerd van een droomstart van je carrière.

 • In de afgelopen jaren hebben we diverse stagiaires begeleid van HvA, AVANS en HU, die allemaal zijn geslaagd met mooie cijfers.

Op dit moment werken we gemiddeld 2 dagen per week op kantoor (in Maarssen naast het station met gratis parkeren). Zo beperken we het reizen, maar kunnen we wel aandacht besteden aan het inwerken en begeleiden van onze jonge collega's en trainees. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Hoe kom je met ons in contact?

Zie jij jezelf in de rol van trainee business consultant bij onze organisatie? Het lijkt ons leuk je te ontmoeten. Stuur jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier of rechtstreeks naar frank.mester@mvr.nl.

Als je vragen hebt of gewoon even wilt sparren over hoe een werkdag eruit ziet bij MvR, dan kun je ons uiteraard ook bellen. Neem dan contact op met Frank Mester via telefoonnummer 06-13907208.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.  

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR