mvr-logo-small

Administratief Financieel Medewerker

Ben jij op zoek naar een fijne baan bij een warme organisatie in de buurt van Utrecht op het gebied van Administratief Financieel Medewerker? Ben jij financieel onderlegd, positief en toon je graag initiatief?

Wellicht is de functie voor een accurate en gedreven Administratief Financieel Medewerker bij MvR dan de perfecte baan voor jou!

Ik heb interesse in deze vacature

 

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Inge Willemsen.

inge.willemsen@mvr.nl
06 82 01 47 82

Onze organisatie

MvR is een adviesbureau gefocust op complexe onderwerpen zoals de digitale transformatie bij overheden. Door ons werk ontstaat er onder andere meer tijd voor dienstverlening aan burgers en bedrijven. Onze organisatie bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: MvR Consulting en MvR Digital Workforce.

Onze kernwaarden zijn: persoonlijk, vertrouwen en nieuwsgierig. Iedereen in onze organisatie krijgt veel vrijheid én verantwoordelijkheid in het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast is er veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Kortom alle ingrediënten om snel te kunnen groeien binnen de organisatie.

Stel je voor ...

Je start in de ochtend vanuit huis of op ons gezellige kantoor. Je neemt de binnengekomen facturen door, bekijkt de nieuwe projecten die verkocht zijn en zorgt dat beide op de juiste manier in ons Exact online pakket geadministreerd worden.

Je beantwoordt vragen die betrekking hebben op bijvoorbeeld lopende projecten, urenregistratie, nieuwe aanvragen of contracten van leveranciers. Je verwerkt al het contact netjes in ons systeem en neemt als het nodig is zelf contact op met de accountant. Het is veel schakelen, maar dat vind jij niet erg. Het leukste binnen ons vak is natuurlijk dat wij ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en de directie, de accountmanagers en onze consultants lekker kunnen werken. Jouw nauwkeurigheid is hierbij vanzelfsprekend! Je helpt ons verder om onze interne administratie en ons gebruik van Exact online te verbeteren, effectiever en efficienter te gebruiken. Je denkt mee met onze financiele bedrijfsvoering, levert maandrapportages op en zorgt voor een soepele facturatie.

Functie-eisen

Het belangrijkste is dat je je zeker voelt rondom de financiele administratie
en dat je exact online goed kent. Natuurlijk willen we graag dat je goed past
binnen onze organisatie en dat er een wederzijdse klik is, zodat jij goed op
je plek zit als je bij ons komt werken.

 • Je bent parttime (16-24 uur) beschikbaar. (Gedeeltelijk thuis werken is mogelijk).

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

 • Je bent financieel onderlegd en hebt ervaring met exact online, facturatie,

  debiteuren en crediteuren beheer.

 • Je gaat accuraat te werk.

 • Je bent nuchter, gemotiveerd en staat open voor een gezellige sfeer op de werkvloer.

Wat bieden wij?

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgestemd op jouw wensen, ervaring en capaciteiten;

 • Jij gaat aan de slag bij een organisatie met een warme en fijne werksfeer waar veel oog is voor medewerkers. Leren, ontwikkelen en samenwerken met plezier staan centraal. Je krijgt individuele begeleiding van een ervaren office manager, die helemaal thuis is in de huidige (administratieve) organisatie.

 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

 • Een laptop en telefoon van de zaak, goede mobiliteitsregeling en hybride werken.

Interesse?

Zie jij jezelf in de rol van Office Manager bij MvR? Stuur dan jouw motivatie en CV naar ons toe via onderstaand sollicitatieformulier.

Als je vragen hebt of gewoon even wilt sparren over hoe een werkdag eruit ziet bij MVR dan kan je ook bellen of een mailtje sturen. Inge Willemsen zal dan contact met je opnemen om een (bel)afspraak of een (digitaal) kopje koffie met je in te plannen.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.   

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR