mvr-logo-small

Accountmanager

MvR Consulting biedt oplossingen voor een van de grootste hoofdpijndossiers voor gemeenten en andere overheidsdiensten: de nieuwe Omgevingswet. Als thought leader op het gebied van de implementatie van deze radicaal andere werkwijze omtrent vergunningen en aanpalende regelgeving, helpen we overheden hun processen, systemen en medewerkers voor te bereiden. Bouw verder mee aan onze bloeiende praktijk. 

Ik heb interesse in deze vacature

 

Karlijn Roedelof - Werken bij MvR

Meer over deze vacature?

Neem dan contact op met Karlijn Roedelof.

karlijn.roedelof@mvr.nl
06 22 97 39 00

Wie ben jij?

Ben jij iemand die graag verantwoordelijkheid neemt, van vrijheid houdt en van nature klantgericht is? Vind je het daarnaast leuk om met overheidsorganisaties om te gaan? Dan is dit jouw kans! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, communicatieve en gedreven nieuwe collega met passie voor sales en relatiebeheer. Als accountmanager voor onze Nederlandse overheid vervul je een spin-in-het-web-functie en ben je een onmisbare schakel tussen onze klanten en onze ambitieuze consultants. Samen met jouw collega’s draag je bij aan het succes van de organisatie en die van onze klanten. Met onderwerpen als digitale transformatie, omgevingswet en de Wet Open Overheid (WOO) voorzie jij de overheid van een capabele gesprekspartner en denk jij mee in personele vraagstukken. De functie van accountmanager is veelzijdig. Dit houdt in dat jij je vanaf de start niet alleen bezighoudt met de interne organisatie en met onze klanten maar dat, wanneer je dit leuk vindt, je ook kunt meedenken in onze verdere sales propositie en marketingstrategie.

Werkzaamheden

 • Jij bouwt aan duurzame relaties met onze klanten. Deze zijn voornamelijk actief binnen de overheid. Je zal starten door mee te lopen met onze ervaren accountmanagers. Afhankelijk van jouw voortgang zal jij je eigen accounts gaan vormen, wat een vrijheid!

 • Je draagt tezamen met onze backoffice zorg voor het verbeteren van onze projectadministratie: van het inrichten van de projecten in ons systeem tot en met het plannen van de consultants in ons planbord;

 • Je bouwt mee aan de groei van onze organisatie en het vinden van nieuwe opdrachten voor onze consultants, door kansen in de markt te spotten en het plannen van afspraken met klanten en prospects;

 • Je denkt actief mee over optimaliseren van onze sales- en accountmanagement-processen.

 • Meedenken en opzetten van innovatieve recruitment oplossingen voor het werven van nieuw talent voor onze organisatie.

 • Marketingactiviteiten zoals het ondersteunen bij events, bijdragen aan onze online uitingen, social media etc.

 • Naast jouw werk als accountmanager vind jij het net als ons allemaal niet erg om ook eens de handen uit de mouwen te steken met iets wat niet direct verbonden is aan jouw verantwoordelijkheden. Zo kan het zijn dat je zo nu en dan onze officemanager ondersteunt bij algemene taken, het plannen van een teamuitje of een ander intern project op je neemt. We zijn een team, dus we doen het samen!

Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn in deze rol ben jij proactief, kun je goed en foutloos communiceren en ben je leergierig ingesteld;

 • Klantgerichtheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid nemen zijn voor jou vanzelfsprekend;

 • Je voelt je thuis in een klantgerichte, functionele en soms ook hectische omgeving waarin je snel schakelt;

 • Je bent een teamplayer en dienstverlenend ingesteld;

 • Een kritische blik kenmerkt jou en je bent zorgvuldig;

 • Je zet je volledig in voor de job, je grijpt niet alleen de kansen die voorbijkomen, maar creëert ze zelf ook;

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding;

Dit mag je van ons verwachten

Jij gaat aan de slag bij een organisatie met een warme en fijne werksfeer waar veel oog is voor de medewerkers. Leren, ontwikkelen en samenwerken met plezier staat bij ons centraal.

Daarnaast bieden wij jou…

 • Een team met hele fijne en betrokken collega's die jou altijd willen helpen;

 • Plaats- en tijdonafhankelijk werken. Dit geeft veel vrijheid en vraagt verantwoordelijkheid;

 • De mogelijkheid tot een snelle carrière groei, passend bij jouw ambities;

 • Je doet samen met andere professionals mee aan ons opleidingsprogramma. Daarin leer je bijvoorbeeld hoe je je persoonlijke effectiviteit kan vergroten;

 • Een laptop en telefoon van de zaak en een goede mobiliteitsregeling. Wij stimuleren hybride werken, maar we hebben ook een moderne en fijne werkplek in Maarsen waar je altijd terecht kunt;

 • Vanuit 'Jong MvR' worden veel sociale activiteiten georganiseerd waaraan je deel kunt nemen;

 • Je krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk; 


Werken bij MvR Consulting

De beste versie van jezelf worden, dat is wat wij belangrijk vinden. Dit begint al direct op je eerste werkdag, met een warm welkom, een persoonlijke onboarding en de mogelijkheid om je eigen groeipad te bepalen. Binnen MvR Conslulting krijgt iedereen veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarbij kan je rekenen op vertrouwen, begeleiding en ondersteuning van je collega’s. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Kortom alle ingrediënten om snel te kunnen groeien naar een rol die precies bij jou past.

MvR Consulting is een adviesbureau die lokale overheden op weg helpt in de digitale transformatie. Onze consultants begeleiden diverse advies- en implementatietrajecten, geven workshops en ontwikkelen diverse trainingen en serious games. Wij staan bekend als een professionele overheidsexpert, die het lef heeft om samen met onze klanten te innoveren. Onderwerpen waar wij ons mee bezig houden zijn informatiemanagement, Zaakgericht Werken, de Omgevingswet, de Wet Open Overheid, de inzet van slimme digitale assistenten (RPA) en digivaardigheid.

Solliciteer!

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je zin om samen met ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel. Herken jij jezelf deels in deze functie, maar twijfel of je de juiste ervaring hebt? Ook dan horen we graag van je. We zijn op zoek naar een persoonlijke match. Elke dag zullen we met elkaar de uitdagingen aangaan en stropen we samen de mouwen op.

Je kan je CV en motivatie via onderstaand formulier met ons delen, of rechtstreeks mailen naar karlijn.roedelof@mvr.nl. Als je vragen hebt of gewoon even wilt sparren over hoe een werkdag bij MvR er uit ziet, kan je ons uiteraard ook bellen. Karlijn is bereikbaar op 06- 22973900.

Ik heb interesse in deze vacature

Solliciteren bij MvR? Zo werkt het.

Als je bij ons solliciteert proberen we altijd zo snel mogelijk van ons te laten horen.

We plannen een eerste klikgesprek in van ongeveer 30 – 45 minuten met een van onze accountmanagers. In dit gesprek hopen we dat je een duidelijk beeld krijgt van onze organisatie en de sfeer. Ook vinden we het erg leuk om dan meer van jouw te horen over je interesses en ervaring.

Vervolgens vindt er een verdiepend gesprek plaats met inhoudelijke collega’s. Op deze manier kan er dieper in gegaan worden op jouwe sterke eigenschappen, hoe een werkdag er doorgaans bij ons uit ziet, vraagstukken van onze klanten en wat je allemaal kan verwachten.

Tenslotte vindt er een laatste gesprek plaats, het arbeidsvoorwaardengesprek met onze directeur.

Van bovenstaande gesprekken vindt in elk geval een gesprek plaats bij ons op kantoor in Maarssen.

Zo kan je gelijk zien waar we gevestigd zijn, wat toekomstige collega’s ontmoeten en ervaren wat voor een fijne werkplek het is.  

Dit is hoe de sollicitatieprocedure over het algemeen verloopt. Maar uiteraard is ook hier, maatwerk mogelijk.

Vind je het bijvoorbeeld fijn om eerst een keer mee te kijken met een collega? dan kan dat zeker!

Solliciteren bij MvR